Thuis Nieuws

Wat de beheerseisen ten aanzien van netto insectcontrole zijn

Certificaat
Van goede kwaliteit Nylon Filternetwerk voor verkoop
Van goede kwaliteit Nylon Filternetwerk voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik zette al geloof op u John, geloof ik u meeste vertrouwen één bent, zullen wij vele jarensamenwerking hebben.

—— Sam

Het is koel van laatste 3 containers vorig jaar Colin, wanneer ons seizoen komt, wij opnieuw zal beginnen.

—— Jim

Beste Laura, Groeten, Ja zijn wij tevreden van uw product en danken u voor die kwaliteit. natuurlijk gaan wij in het meest dichtbijgelegen samenwerken futur

—— Hassan

Beste Alice hallo, de containers kwam goed aan. Dank voor het uw vriendelijk volgende. Bespreking spoedig.

—— Hazal

Beste Laura, Ik bevestig dat wij pacakges ontvingen zodat is alles fijn. Dank.

—— Silva

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat de beheerseisen ten aanzien van netto insectcontrole zijn
Wat de beheerseisen ten aanzien van netto insectcontrole zijn

Is de netto behandelende cultuur van de insectcontrole een nieuwe technologie van milieubescherming landbouw, die productie kan verhogen en praktisch. Door kunstmatige isolatiebarrière op de steiger te construeren, kan het insect van netto worden uitgesloten, en de propagatiemanier van (volwassen) insect kan worden afgesneden, om de transmissie van allerlei ongedierte, zoals koolrupsband, koolboorder, Plutella-xylostella, bladluis, kever, biet armyworm, Amerikaanse leafminer, Spodoptera-litura effectief te controleren, en de verspreiding van het Gevaar van virusziekten van te verhinderen.

 

Wat zijn de beheerseisen netto ten aanzien van insectcontrole?

 

1, verhindert de lange groei: de zaailingen hebben een lange de groeitendens van rijstzaailingen, in zaailing 3~4 bladperiode, elk punt met het bevochtigbare poeder van 15% Paclobutrazol 12~15 gram plus water 5 kg nevel.

 

2. Open netto en raffineer de zaailingen: open het net in de middag wanneer de volwassen bevolking van planthopper vermindert. Plant planthopper na 2-3 dagen van raffinage over. Tijdens de periode van raffinage, geschikte gebruiksgeneeskunde om Planthopper te controleren en bij het overplanten met geneeskunde aan te dringen.

3. Bespuitende meststof: wanneer het noodzakelijk is om meststof te bespuiten, eerste niveau en de netto insectpreventie uitrekken. 2% de ureumoplossing wordt algemeen gebruikt voor meststof het bespuiten.

 

4. Antias planthopper: alvorens de filmdekking met netten (wanneer de insecten zich binnen) bewegen wordt behandeld, vóór het net wordt verwijderd en alvorens over te planten, kunnen 2 mg van 2,5 PPG voor elk punt worden gebruikt, kunnen 8~10 milliliters van het 50%-rijstpoeder en 2,5 ml water met water worden bespoten.

 

5, preventie van zaailingsziekte: alvorens netto te behandelen, de zaailingen met de methylroom van 40% zullen worden behandeld, verwelken 40~60 gram van humacuspoeder, 4~5 kg water plus handnevel of het water 2,5 tot 3 kg mobiele mist om bacterieel te controleren en weg Temperend. Toen er zaailingsontploffing en bladontploffing waren, werd het bevochtigbare poeder van 75% Tricyclazole toegevoegd aan 2,5 tot 3 gram water per minuut.

 

6. Controleer en herstel vaak de lekkage: verhinder ratten, honden, katten, vogels en andere dieren en sterke winden tearing de netto insectpreventie. Na de schade, geschikte gebruiksgeneeskunde om de as te verhinderen en te controleren planthopper dat binnen is geboord. De gebruiksband om het gebroken deel te herstellen, en heft niet het net op om de zaailingen in het midden bloot te stellen.

Bartijd : 2020-05-07 14:30:06 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shijiazhuang Gezi Screen Manufacturing Co.,Ltd
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)