Thuis Nieuws

De functie en de kenmerken van insect controleren netto in Serre

Certificaat
Van goede kwaliteit Nylon Filternetwerk voor verkoop
Van goede kwaliteit Nylon Filternetwerk voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik zette al geloof op u John, geloof ik u meeste vertrouwen één bent, zullen wij vele jarensamenwerking hebben.

—— Sam

Het is koel van laatste 3 containers vorig jaar Colin, wanneer ons seizoen komt, wij opnieuw zal beginnen.

—— Jim

Beste Laura, Groeten, Ja zijn wij tevreden van uw product en danken u voor die kwaliteit. natuurlijk gaan wij in het meest dichtbijgelegen samenwerken futur

—— Hassan

Beste Alice hallo, de containers kwam goed aan. Dank voor het uw vriendelijk volgende. Bespreking spoedig.

—— Hazal

Beste Laura, Ik bevestig dat wij pacakges ontvingen zodat is alles fijn. Dank.

—— Silva

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De functie en de kenmerken van insect controleren netto in Serre
De functie en de kenmerken van insect controleren netto in Serre

Het insectbewijs netto van de loods is een nieuw type van landbouw behandelend materiaal na de landbouw netto film en het zonnescherm. Het is ook één van de belangrijke toebehoren van het staalkader en de loods. Het wordt gemaakt van high-density polyethyleen het van uitstekende kwaliteit (HDPE) met anti-veroudert, antiultraviolet en andere chemische additieven. Het wordt geweven door tekening. Het kijkt als het vensterscherm. Het heeft de kenmerken van sterkte, hittebestendigheids, van de waterweerstand, van de corrosieweerstand, niet-toxische en smaakloze Kleur met grote trekspanning.

 

De plantaardige netto insectcontrole is een soort kunstmatige die isolatiebarrière door netto insectcontrole wordt geconstrueerd, die ongedierte kan wegblijven van netto, en dan de functie van insectcontrole en plantaardig behoud ontvangen. Met deze vaardigheid, kan het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen zeer worden verminderd. Momenteel, is de technologie van het behandelen van plantaardig netto insect wijd gebruikt in de zomer en de herfst plantaardige productie in rijke landen en gebieden, die de belangrijkste technologie is om groene en pollution-free groenten te produceren. In China, zijn de landbouwonderzoeksinstellingen ook begonnen insect netto behandelende vaardigheden, en bereikte opmerkelijke resultaten te kiezen.

 

Het landbouwinsectscherm is een netto die stof van high-density polyethyleen als belangrijkst die materiaal wordt gemaakt en met anti-veroudert agent wordt toegevoegd, antiultraviolet en andere chemische additieven. Het heeft de voordelen van niet-toxische, smaakloze, hittebestendige, waterbestendige, corrosiebestendige, het verouderen bestand, UV bestand en sterke trekweerstand. Het heeft de functie van ventilatie, lichte transmissie en hittedissipatie, maar de insecten kunnen niet binnengaan. Het is gemakkelijk om de levensduur te gebruiken en te houden kan 3-5 jaar bereiken.

 

Het insectbewijs netto in de loods niet alleen heeft de functie van insectpreventie, maar ook heeft de functies van het blokkeren van het sterke licht, de onweerserosie en de hagelaanval. Het experiment toont aan dat het netwerkaantal van het net te klein is en het effect van het net is verminderd in de zomer en de herfst. Het net met netwerk 30-60 is idealer.

Bartijd : 2020-06-03 16:50:56 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shijiazhuang Gezi Screen Manufacturing Co.,Ltd
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)