Thuis Nieuws

Zaailing die technologie van niet-geweven zak opheft

Certificaat
Van goede kwaliteit Nylon Filternetwerk voor verkoop
Van goede kwaliteit Nylon Filternetwerk voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik zette al geloof op u John, geloof ik u meeste vertrouwen één bent, zullen wij vele jarensamenwerking hebben.

—— Sam

Het is koel van laatste 3 containers vorig jaar Colin, wanneer ons seizoen komt, wij opnieuw zal beginnen.

—— Jim

Beste Laura, Groeten, Ja zijn wij tevreden van uw product en danken u voor die kwaliteit. natuurlijk gaan wij in het meest dichtbijgelegen samenwerken futur

—— Hassan

Beste Alice hallo, de containers kwam goed aan. Dank voor het uw vriendelijk volgende. Bespreking spoedig.

—— Hazal

Beste Laura, Ik bevestig dat wij pacakges ontvingen zodat is alles fijn. Dank.

—— Silva

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Zaailing die technologie van niet-geweven zak opheft
Zaailing die technologie van niet-geweven zak opheft
De plastic zakken veroorzaken ernstige witte verontreiniging, maar het de zaailingsapparaat wordt van de plastic zakklei nog wijd gebruikt in China, maar er zijn vele problemen die in deze traditionele zaailing methode, zoals kuilwortel etc. opheffen, gedeeltelijke wortel. De chemische fabriek van de de zaailingszak van de vezel niet-geweven stof is geëngageerd aan de studie van niet-geweven de zaailingszak van de zaailingscontainer geweest, zodat wat zijn technische voordelen zijn?
 
Het belangrijkste ding van zaailing het opheffen moet een goede zaailing hebben opheffend apparaat, dat zijn fundamenteel is. De niet-geweven zaailingscontainer heeft luchtdoordringbaarheid en zal geen problemen zoals wortelverwarring hebben. Bovendien zal de zaailing in het niet-geweven zaailingsapparaat vermijden hurkend zaailingsstadium, en de wortelgroei is vrij snel, en het gronddeel is ook vrij snel. Dit is hoofdzakelijk omdat de zaailingen eeltplek, en zijn interne ononderbroken levering van voedingsmiddelen, zodat de snelle groei, hoog overlevingstarief zullen vormen.
 
De niet geweven zak van de stoffenzaailing is ook genoemd geworden „revolutionaire technologie van bosbouwzaailing“. De kernen zijn als volgt: 1. Het niet-geweven zaailingsapparaat kan de zaailingstijd verlengen en de invloed van seizoen verminderen. 2. Om regionale interferentie te verminderen, kan het niet-geweven zaailingsapparaat grond zich te verspreiden verhinderen, en installaties toestaan om high-fat matrijs te absorberen, zodat sommige plaatsen op dorre en bergachtige gebieden ook kunnen bebost zijn. 3. om de integratie van bebossing te realiseren kunnen wij hen samen overplanten aan de bergen en de efficiency verbeteren door in een container onder bepaalde voorwaarden te cultiveren. 4. Het niet-geweven zaailingsapparaat bevat over het algemeen slow-release meststof, die de groei van installaties 3 maanden kan ontmoeten, die energy-saving en low-carbon is.
 
Als het niet-geweven zaailingsapparaat kan in het gehele land worden gepopulariseerd en worden gebruikt, zal het het gebied van kunstmatig bos in China, verhogen en zal ook een rol in het bevorderen van de ontwikkeling van bosbouw in China spelen.
Bartijd : 2020-07-03 09:27:50 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shijiazhuang Gezi Screen Manufacturing Co.,Ltd
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)