Thuis

Shijiazhuang Gezi Screen Manufacturing Co.,Ltd

Bedrijfsprofiel

De het netwerkfabriek van het Gezischerm is één van de belangrijke fabrikant en de exporteur van allerlei de producten van het het schermnetwerk in China.
Wij zijn geconcentreerd in het netwerk van de het Schermdruk, het netwerk van de Bloemzeef, Nylon filternetwerk, het netwerk van de Polyesterfilter, PE netwerk, HDPE filternetwerk, netto Insect, de zak van de Netwerkfilter, de schijf van de Netwerkfilter, ect. Alle netwerkproducten hebben Kwaliteitsbeheersysteem ISO 9001 overgegaan: 2008.
Wij hebben volledig fabrieksinspectierapport, geen silliconcertificaat, 100%-nylon of polyester ook materieel certificaat, de groottecertificaat van de netwerkopening, enz.
Onze workshop van het het schermnetwerk is uitgerust met 100 Zwitserse Sulzer-ruti wevende machines, 4 Benninger-hoge snelheids scheeftrekkende machines, 1 de hitte van de waterwas het plaatsen machines. De breedte van wevende machines: 280cm, 330cm, 360cm, 390cm.

Onze PE of HDPE worhshops heeft 80 weefgetouwen, met 10-15 arbeiders, 3 reeksen trekkend workshops, met grote output per jaar.

De landen de V.S., Canada, Mexico, Venezuela, het UK, Spanje, Pakistan, Thailand, Maleisië, Turkije, Australië, Egypte, India, Brazilië, enz. zijn hoofdexporteurs momenteel van ons, en andere klanten van Europa, Amerika, het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië,
Het belangrijkst is dat wij zeer systemisch en strikt personeelsbeleid hebben. Onze kwaliteitsbewakingsteams zijn allen strikte personen en de machines, is het systeem ook met succes goedgekeurd door ISOQAR aan standaardiso9001: 2000.
Het netwerk wordt hoofdzakelijk gebruikt in serigrafiedruk, bloemgebied, filtratiegebied, insectondoordringbaar maken, enz.


Onze Opdracht is: De beste kwaliteit en prijsproducten spreken luider dan om het even wat!

 

Nylon Filter Mesh

Netto druk

 

nylon filternetwerkShijiazhuang Gezi Screen Manufacturing Co.,Ltd

insect net factoryShijiazhuang Gezi Screen Manufacturing Co.,Ltd

Shijiazhuang Gezi Screen Manufacturing Co.,LtdShijiazhuang Gezi Screen Manufacturing Co.,Ltd

filter-bag

filter bagsShijiazhuang Gezi Screen Manufacturing Co.,LtdShijiazhuang Gezi Screen Manufacturing Co.,Ltd

Shijiazhuang Gezi Screen Manufacturing Co.,LtdShijiazhuang Gezi Screen Manufacturing Co.,Ltd

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Het netwerk van het Gezischerm is op netwerk netto gebied voor meer dan 20years sinds 1997 geweest.

Wij hebben volledige productielijn, hebben alle filterproducten Kwaliteitsbeheersysteem ISO 9001 overgegaan: 2008.

Onze fabriek behandelt een gebied van 20000 m2, bouwend gebied van 9000m2. Er zijn 200 werknemers, met inbegrip van 30 professionele en technische mensen. Meer dan 150 reeks van het veroorzaken van lijnen, met een jaarlijkse output van 3.000.000 m2 geweven filterdoek, de niet-geweven filter van 4.000.000 m2 voelde en 1.000.000 stukken van filterzak. De thermisch behandelende en calendaring machines laten ons toe om aan de speciale eisen van klanten van high-density te voldoen en het filtermateriaal met hoge weerstand, de workshop van het het schermnetwerk is uitgerust met 100 Zwitserse Sulzer-ruti wevende machines, 4 Benninger-hoge snelheids scheeftrekkende machines, 1 de hitte van de waterwas het plaatsen machines. De breedte van wevende machines: 280cm, 330cm, 360cm, 390cm.

Vestig fabriek in 1997 met 10 weefgetouwen voor PE, Glasvezel, hoofd voor natiemarkt;

Vergroot de natiemarkt, de zaken behandelde gehele provincie van China, 30looms in 2004.

De de uitvoerzaken begonnen bij 2004.

Hoofdzaken in het scherm van het glasvezelvenster, PE het vensterscherm, Insect netto ondoordringbaar maken, enz.

De de uitvoerzaken waren op spoor.

De uitvoerende zaken behandelden waaier wereldwijd, 60looms tot 2012.

Vergroot zaken aan al beschikbaar gebied van de agriculture&tuinbouw, met inbegrip van netto, niet-geweven doek, stel netto, enz. sinds 2012 in de schaduw;

Wordend de meest professionele ondoordringbaar makenmaterialen in China, dat naar de wereld uitvoert.

De landen de V.S., Canada, Mexico, Venezuela, het UK, Spanje, Pakistan, Thailand, Maleisië, Turkije, Australië, Egypte, enz. zijn hoofdexporteurs momenteel van ons, en andere klanten van Europa, Amerika, het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië,

Het belangrijkst is dat wij zeer systemisch en strikt personeelsbeleid hebben. Onze kwaliteitsbewakingsteams zijn allen strikte personen en machines; het systeem is ook met succes goedgekeurd door ISOQAR aan standaardiso9001: 2000.

De mesh&-doek wordt hoofdzakelijk gebruikt in cement en aluminium de industrieën, de industrie van de machtsgeneratie, de uitsmeltende industrie, de farmaceutische industrie, chemische installatie, mijnbouw, de voedselindustrie en afvalwaterzuiveringsinstallatie, het schermdruk, enz.

Onze Opdracht is: De „beste kwaliteit en prijsproducten spreken luider dan om het even wat!“

Het Scherm die van Shijiazhuanggezi Co., Ltd vervaardigen Het Scherm die van Shijiazhuanggezi Co., Ltd vervaardigen Het Scherm die van Shijiazhuanggezi Co., Ltd vervaardigen Het Scherm die van Shijiazhuanggezi Co., Ltd vervaardigen Het Scherm die van Shijiazhuanggezi Co., Ltd vervaardigen Het Scherm die van Shijiazhuanggezi Co., Ltd vervaardigen Het Scherm die van Shijiazhuanggezi Co., Ltd vervaardigen
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : GeZi

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 50000000-60000000

Opgericht Jaar : 1997

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Nylon Filternetwerk voor verkoop Van goede kwaliteit Nylon Filternetwerk voor verkoop Van goede kwaliteit Nylon Filternetwerk voor verkoop Van goede kwaliteit Nylon Filternetwerk voor verkoop