Thuis Nieuws

Wat de kenmerken van producten van het goede kwaliteits de nylon netwerk zijn

Certificaat
Van goede kwaliteit Nylon Filternetwerk voor verkoop
Van goede kwaliteit Nylon Filternetwerk voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik zette al geloof op u John, geloof ik u meeste vertrouwen één bent, zullen wij vele jarensamenwerking hebben.

—— Sam

Het is koel van laatste 3 containers vorig jaar Colin, wanneer ons seizoen komt, wij opnieuw zal beginnen.

—— Jim

Beste Laura, Groeten, Ja zijn wij tevreden van uw product en danken u voor die kwaliteit. natuurlijk gaan wij in het meest dichtbijgelegen samenwerken futur

—— Hassan

Beste Alice hallo, de containers kwam goed aan. Dank voor het uw vriendelijk volgende. Bespreking spoedig.

—— Hazal

Beste Laura, Ik bevestig dat wij pacakges ontvingen zodat is alles fijn. Dank.

—— Silva

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat de kenmerken van producten van het goede kwaliteits de nylon netwerk zijn
Wat de kenmerken van producten van het goede kwaliteits de nylon netwerk zijn

Het nylon netwerk wordt wijd gebruikt in industriële filtratie, aardolie, de chemische industrie, druk en andere producten met volledige specificaties, uitstekende kwaliteit, en de speciale specificaties kunnen worden verwerkt en worden aangepast. Evenals het schermdruk, van de verffiltratie, van de visserij en ander de industrieën. Het nylon netwerk heeft het effect van weerstand op hoge temperatuur en alkaliweerstand, terwijl het polyethyleennetwerk het effect van zure weerstand heeft.

 

De nylon netto productiekost is hoger dan andere visnetten, zodat zijn er sommige fenomenen van inferieure kwaliteit in de markt.

 

Wat de kenmerken van producten van het goede kwaliteits de nylon netwerk zijn

 

Het nylon netwerk kan in drie types worden verdeeld: nylon monofilament netwerk, nylon multifilament netwerk en nylon multifilament netwerk.

 

Nylon multifilament is gemakkelijk verward met polyesternetwerk en polypropyleennetwerk. Nylon multifilament heeft goede veerkracht, lichter gewicht, gematigde zachtheid van netwerk, en het polyesternetwerk is zwarte glasbal na het branden, met een duidelijke smaak.

De gemeenschappelijke vislijn is een soort nylon monofilament. Wanneer monofilament aan de vlam dicht is, brandt het langzaam terwijl het smelten, met de geur van amide, en de as is bruine glasbal.

 

De verschijning van nylon monofilament netwerk is gelijkaardig aan dat van nylon monofilament netwerk, dat zeer dun is en niet in bundels kan worden verdeeld, terwijl monofilament vrij dik is.

 

De specificaties van geweven netwerk zijn hoofdzakelijk netwerkaantal, draaddiameter, gatendiameter, breedte, heeft het nylon netwerk van enz. verschillende specificaties wegens zijn divers types en gebruik

 

In het algemeen, is het netwerkaantal dat voor onderzoek en filtratie wordt gebruikt netwerk 60-420, en er is overeenkomstige verhouding parameters tussen de draaddiameter en het netwerk, kleiner de opening is, is kleiner de draaddiameter; het netwerk dat voor visserij wordt gebruikt is groter.

 

Het heeft de kenmerken van hoge hardheid, goede elasticiteit, corrosieweerstand, olieweerstand, waterweerstand, slijtageweerstand, weerstand en weerbestendigheid op hoge temperatuur, evenals de kenmerken van goede isolatie en lage smeringscoëfficiënt.

Bartijd : 2020-05-19 14:33:24 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shijiazhuang Gezi Screen Manufacturing Co.,Ltd
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)